Mini-seminar with Lars Løkke Rasmussen – Green Growth – the tough choices

Mini-seminar with Lars Løkke Rasmussen – Green Growth – the tough choices

April 13, 2015

Mini-seminar med Lars Løkke Rasmussen

 Grøn vækst – de svære valg

 

Der bliver i disse år sagt og skrevet utrolig meget om grøn vækst, men ofte mangler debatten både kant og skarphed. Hvilke svære valg kræver det for at bevæge tingene i den rigtige retning? Og hvilke muligheder er der for Danmark i grøn vækst på globalt plan?

 

Copenhagen Economics vil gerne invitere dig til en times seminar og diskussion om de udfordringer og potentialer, der følger med i kølvandet på ønsket om grøn vækst.

 

Seminaret afholdes tirsdag den 9. oktober 2012, kl. 15.45 – 17.00 i vores lokaler.

 

På seminaret vil tidligere statsminister, nuværende formand for Venstre og bestyrelsesformand for Global Green Growth Institute, Lars Løkke Rasmussen holde et oplæg om de svære valg og nye muligheder i forbindelse med grøn vækst. Ligeledes vil eksperter bidrage til diskussionen.

 

Tilmelding til seminariet (efter først-til-mølle princippet) skal ske til ce@copenhageneconomics.com

 

Efter seminaret afholder vi kl. 17.15-19.00 en reception, hvor vi fejrer udnævnelsen af Copenhagen Economics nye administrerende direktør, Partner Martin Hvidt Thelle. Ligeledes bliver der mulighed for at hilse på vores stifter og hidtidige administrerende direktør, Partner Claus Kastberg Nielsen, der samtidig overtager ledelsen af vores hurtigt voksende kontor i Stockholm.

 

For mere information, klik her.